Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1975, όπου συγκεκριμένα στις 03/10 και ημέρα Παρασκευή εγκαινιάζεται από τον τότε ιδιοκτήτη της Ηλία Σταπουντζή. Η πορεία μας στο χώρο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς επιτυχίας με κύριο γνώμονα να προσφέρουμε σε εσάς ό,τι καλύτερο, τόσο από μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες αλλά και από καινούριες . Είμαστε πάντα δίπλα σας, με επαγγελματισμό, τοσο κατά την αγορά της μοτοσυκλέτας σας, όσο και στη συνέχεια. 

Moto Stapountzis 1977


Έκτοτε η επιχείρηση μας εκπροσώπησε μάρκες όπως η Fantic Motor, Testi, Italjet, Honda, Garelli, Yamaha, Kawasaki και Suzuki. Από το 1976 και με τη πρώτη εισαγωγή παπιών όπως το Honda C 50 και μοτοσυκλετών Yamaha Virago XV, γίνεται αυτομάτως η πρώτη εισαγωγική εταιρία μοτοσυκλετών εν Ελλάδι. Μια δραστηριότητα την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Στις αρχές του 1977, η επιχείρησή μας ανοίγει τα φτερά της και εισαγάγει από την Αμερική μοτοσυκλέτες Harley-Davidson αλλά και πολλές άλλες, οι οποίες ήταν πρωτόγνωρες για την ελληνική αγορά, καθιστώντας έτσι την εταιρία μας σαν πρωτοπόρο εισαγωγέα μοτοσυκλετών Harley-Davidson στην Ελλάδα. 
Όλα αυτά τα έτη οι εισαγωγές μας πραγματοποιούνταν με απόλυτη επιτυχία δημιουργώντας έτσι ένα πολυπληθές και άκρως ευχαριστημένο πελατολόγιο το οποίο επεκτείνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδος. Από το 1975 και μετά, το κατάστημα μας παραχωρούσε πολλές και σημαντικές μοτοσυκλέτες της εποχής για test rides σε όλα τα γνωστά περιοδικά, μεταξύ αυτών μοτοσυκλέτες όπως Honda CBR 400 RR (όντας η πρώτη μοτοσυκλέτα που εισήχθη στον ελλαδικό χώρο), Suzuki Gsxr 1100-750, Suzuki RG 250-RG 250Γ, Kawasaki KR1-KR1-S στα οποία το κατάστημα μας ηγούνταν σε πωλήσεις των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, όπως και σε πολλά μοντέλα Harley-Davidson, άλλα και διαφόρων παπιών όλων των εταιριών.

Από το 1990 το κατάστημα μας έχει συναπτές παρουσίες σε πανελλήνια Motor Shows και εκθέσεις πρωτοπορώντας και σε αυτόν τον τομέα, καθώς ήταν το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης μοτοσυκλετών μεταξύ όλων των εταιριών με δικό του ανεξάρτητο περίπτερο, ορμώμενοι από συνεχείς επισκέψεις σε εκθέσεις του εξωτερικού από το 1976 και μετά.

Stapountzis - Αγώνες Motocross - Εκθέσεις μοτοσυκλετών

Το 1995 αποτελεί έτος σταθμός για την επιχείρησή μας αφού ο Ηλίας Σταπουντζής εκτός των πρωτόγνωρων εισαγόμενων μοτοσυκλετών από Αμερική, εισάγει και μια μοτοσυκλέτα Harley-Davidson ιδιοκτησίας του περίφημου star Bruce Willies, φτιαγμένη κατά τα δικά του γούστα, η οποία και δημοπρατείται το ίδιο έτος σε έναν πελάτη από το εξωτερικό.

Moto-Stapountzis - Harley-Davidson

Τα πρώτα σαράντα έτη μπορεί να πέρασαν. αλλά αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι πως εμείς και η επιχείρηση μας, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται για πάντα δίπλα σας τόσο, κατά την αγορά της μοτοσυκλέτας σας, συζητώντας από κοινού και επιλύνοντας την οποιαδήποτε απορία έχετε, αλλά και μετά τη πώληση πάντα με ένα ζεστό και φιλικό χαμόγελο.